Wie ben ik

Mandy_2012_300x400

Mandy van ’t Oostende

Mijn naam is Mandy van ’t Oostende, van oorsprong ben ik Human Resources Adviseur. Ik ben geboren in november 1965. Op mijn zeventiende jaar ben ik met mijn HAVO diploma op zak aan het werk gegaan. Tijdens mijn loopbaan heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd. In 2001 heb ik de deeltijd opleiding HBO Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Haarlem, sector Sosa te Rotterdam afgerond. Ik ben ruim 25 jaar in het bankwezen werkzaam geweest. De laatste 17 jaar hiervan in Human Resources. Tevens ben ik ruim 8 jaar mede eigenaar geweest bij een detacheringsbureau voor milieukundigen. Hoewel het Human Resources werk mij op zich erg goed lag, kreeg ik steeds vaker het gevoel dat ik een andere richting aan mijn werkzame leven wilde geven. Ik kreeg steeds meer de behoefte om met mijn handen en mijn aandacht voor de medemens te gaan werken.

In oktober 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met Voetreflexzonetherapie. In een wellnessresort heb ik van een zeer bekwame voetreflexzonetherapeut mijn allereerste  voetreflexzonebehandeling mogen  ontvangen. Ik was totaal onder de indruk van deze behandeling. Ik had nog nooit zo’n diepe ontspanning ervaren. Ik ontdekte dat de Voetreflexzonetherapie weleens hèt antwoord op mijn zoektocht naar een nieuwe invulling  aan mijn werkzame leven zou kunnen zijn. Ik heb toen een korte cursus Voetreflexzonetherapie gevolgd om de voetreflexzonetherapie te verkennen. Na deze tweedaagse cursus wist ik het zeker: ik had in de Voetreflexzonetherapie een nieuwe passie gevonden! Ik kwam veel meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel en ik ontdekte dat mijn leven veel rijker is als ik meer vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn hoofd leef. 

Van 2012 tot 2014 heb ik twee jaar van de 3 jarige HBO opleiding Voetreflexzonetherapie bij Sonnevelt opleidingen gevolgd om mij meer te kunnen verdiepen in de reflexologie en natuurgeneeskunde. Tijdens de opleiding mag je gaan ‘oefenen’ en ik zag toen in wat een behandeling met iemand doet; fysiek, maar ook de verandering op emotioneel vlak boeide mij zeer en dit was voor mij dé reden om in 2013 een voetreflexpraktijk te beginnen.  Op deze manier kan ik direct de theorie in praktijk brengen. Dat mensen zich beter kunnen gaan voelen door deze eenvoudige, maar effectieve behandeling, blijft mij verwonderen. Een mens zit zo bijzonder in elkaar, dat geeft groot respect. 

Voor de voetreflexmassages heb ik in mijn appartement in Delft een speciaal hiervoor ingerichte praktijkruimte, met een rustige en ontspannen sfeer. Ik bied je een veilige en warme omgeving aan, waarin je een respectvolle en ontspannen voetreflexmassage kunt ervaren.

Met vriendelijke groet,
Mandy van ‘t Oostende

Voetreflexzonemasseur